Klub – Legat “Hvala ti bako”

“U životu svakog od nas, svake srećne osobe, postoji jedna baka. Baka Olga, Mina, Rada… Baka koja nas je bodrila u važnim trenucima, svaki naš nestašluk pravdala pred roditeljima, a uveče uspavljivala blagim glasom i toplim pogledom.

Još uvek osećam miris njene pite od jabuka, ukus soka od zove i čaja od nane. Osećam grebuckanje vunenog šala koji je za mene isplela, a koji sam nosio oko vrata do kasnih prolećnih dana. Zbog svega toga, hvala ti, bako!”

U mirnom delu Beograda, na Voždovcu, nalazi se Klub – Legat „Hvala ti bako“. Samo ime vam nagoveštava da svaki komad nameštaja, živopisne slike, pucketanje vatre u kaminu, zvuci starog gramofona sugerišu komfor, emociju i nostalgiju.

U ekskluzivnom prostoru koji može da ugosti 65 zvanica, vaše važne trenutke kao što su rođendani, godišnjice, venčanja, učinićemo nezaboravnim.
U okviru kluba, pored sale za svadbe i druge proslave, nalazi se dečja igraonica, idealan prostor ukoliko želite da najmlađima poklonite veselu rođendansku zabavu. U okviru igraonice je diskoteka, poligon za takmičarske igre, kao i kutak za najmlađe. I dok uživate u ukusnim zalogajima našeg keteringa, sve aktivnost vaše dece možete pratiti putem interne televizije.