Ketering za potrebe filma

Bez obzira da li se film snima u studiju ili na nekim drugim lokacijama, nužno je obezbediti dovoljan izbor toplih i hladnih napitaka za okrepljenje i osveženje, između i za vreme obroka. Zato smo obezbedili veliki broj termosa, zapremine 10 litara, marke „Cambro“, u kojima napici zadržavaju konzumnu svežinu i temperaturu više časova. Pored toplih i hladnih napitaka, na dogovorenim mestima postavljaju se korpe sa voćem, slatkim i slanim grickalicama, koje služe kao okrepljenje između obroka.

Organizacija ishrane filmskih ekipa predstavlja specifičan i jedinstven vid posluženja, koji iziskuje veliku dovitljivost i fleksibilnost. Shodno tome, pored menija koji kreiraju naši kuvari, uvek smo spremni da izađemo u susret specifičnim zahtevima članova filmske ekipe, bilo da je reč o dijetalnoj ishrani, alergijama i drugim osobenostima u vezi sa ishranom. Dakle, uvek postoji mogućnost da ukoliko se na dnevnom meniju ne nalazi ništa što bi zadovoljilo potrebe klijenta, u našoj mobilnoj kuhinji može se pripremiti jelo koje bi sigurno bilo po njegovom ukusu. To je ono što naš posao čini interesantnim i punim izazova. Party Service je potpuno opremljen da odgovori na sve zahteve, i osposobljen da priredi i organizuje kvalitetnu ishranu na svim lokacijama. Kada nam vremenski i lokacijski uslovi to dozvoljavaju, uvek ćemo rado raspaliti roštilj i spremti tradicionalna jela u kotlićima iznad vatre. Međutim, ukoliko nam vremenska prognoza ne ide na ruku, raspolažemo sa dovoljnim brojem šatora, stolova i klupa, te da bi ugođaj bio potpun, napravićemo dobar zaklon od vremenskih neprilika.

Od kada je Srbija prepoznata kao interesantna filmska destinacija, atraktivne lokacije, lepota prirode, arhitektura naših gradova pokazali su se kao veliki potencijal koji treba iskoristiti, bar kada je o filmskoj industriji reč. Samim tim, bilo je sasvim prirodno da i Party Service zauzme svoje mesto i uđe u svet filma, pa se moramo pohvaliti projektima na kojima smo radili, među kojima su:

Produkcijska kuca „Le Spot“

Jedno od vozila iz našeg voznog parka ovog puta je poslužilo za potrebe snimanja reklamnog spota.

„Krypton“

Režija: Colm McCarthy –  Pisci: Ian B. Goldberg, David S. Goyer – Uloge: Georgina Campbell, Wallis Day, Aaron Pierre, Ann Ogbomo – Lokacija snimanja: Brodogradilište Beograd, Luka Beograd, Avala film.

„Tau“

Režija: Federico D’Alessandro – Pisac: Noga Landau – Uloge: Maika Monroe, Ed Skrein, Fiston Barek – Lokacija snimanja: PFI Studio Šimanovci

„Mayhem“

Režija: Joe Lynch – Pisac: Matias Caruso – Uloge: Steven Yeun, Dallas Roberts, Samara Weaving, Kerry Fox, Steven Brand, Nina Seničar, Andre Eriksen, Lusy Chappel, Caroline Chikenzie, Olja Hrustić…. – Lokacija snimanja: Naučno tehnološki park Zvezdara

„An Ordinary Man“

Režija/scenario: Brad Silberling – Uloge: Ben Kingsley, Peter Serafinowicz, Hera Hilmar, Edmund Kingsley, Robert Blythe – Lokacija snimanja: PFI Studio Šimanovci

„In Secret“

Režija: Charlie Stratton – Uloge: Elizabeth Olsen, Tom Felton, Jessica Lange – Lokacija snimanja: Pančevo, Ivanovo

„The forest“

Predstavljamo vam delić atmosfere sa snimanja filma “The forest”. Snimanje se odvijalo na Tari, a mi smo bili zaduženi za ishranu filmske ekipe. Ovaj put je reč o horor filmu reditelja Džejsona Zade, gde glavne uloge igraju mlada britanska glumica Natali Dormer i američki glumac Tejlor Kini. Radnja filma se odvija u Japanu, u ozloglašenoj šumi Aokigahara, poznatoj po jezivoj činjenici da tu ljudi dolaze da bi okončali život. Uz jezive scene iz filma naša ekipa je hrabro služila ukusne zalogaje, sa namerom da zanimljivim ukusima potisne strah u kostima..

„The last panthers“

Delić atmosfere sa snimanja filma „Poslednji panteri“, gde smo bili zaduženi za ishranu filmske ekipe.

District 13

Film francuskog reditelja i producenta Lik Besona, sniman je na više lokacija u Beogradu, dok je tim Party Service-a bio odgovoran za ishranu filmske ekipe.

Roadkill

Film slavnog reditelja Džona Stokvila, u kome igraju zanosna Paz Vega, Kristofer Mekdonald i Mišel Lombardo, sniman je na više atraktivnih lokacija u Srbiji i Crnoj Gori, dok smo mi bili zaduženi za ishranu filmske ekipe tokom snimanja.

Corolianus

Bili smo zaduženi za ishranu filmske ekipe, dok se na više lokacija u Beogradu, Pančevu, Inđiji snimala drama Vilijama Šekspira „Koriolan“.

Il commessario Nardone

Italijanska serija snimana u koprodukciji kanala RAI Uno i beogradske kuće „Work in progress“. Snimanje se odvijalo na više lokacija u Beogradu, Zrenjaninu, Subotici i Pančevu, a mi smo bili odgovorni za ishranu filmske ekipe.

The Tenor

Južnokorejski film sniman na više lokacija u Beogradu, dok je tim iz Party Service-a bio zadužen za ishranu filmske ekipe.
Ne zaostajemo ni kada je reč o filmovima i serijama domaće produkcije, te bismo rado izdvojili:

Otvorena vrata

Čuvena domaća serija, čiju smo realizaciju podržali tako što smo bili zaduženi za ishranu ekipe tokom snimanja.

Montevideo

Dok se snimao film Montevideo, bili smo zaduženi za ishranu filmske ekipe, a snimanje je vršeno na više lokacija.