Ketering Beograd

Party Service

Ketering tim Party Service-a već dve decenije uspešno se bavi pružanjem usluga keteringa i organizacije privatnih i poslovnih prijema, koktela, zabava, venčanja i matura, kako u Beogradu, tako i širom Srbije. Za to vreme, zahvaljujući marljivosti i vrhunskom znanju uspeli smo da zauzmemo vodeće pozicije u Beogradu kada je reč o uslugama keteringa.

Beograd je veliko i izbirljivo tržište kada je reč o keteringu. Beograd, kao prestonica sa velikom koncentracijom firmi, diplomatskih predstavništava, podrazumeva česte organizacije privatnih, poslovnih i kulturnih događaja. Pravi je izazov odgovoriti na ekstravagantne zahteve klijenata kada je reč o keteringu i organizaciji prijema, a ujedno biti konkurentan na tržištu.

Zato smo stvari uzeli u svoje ruke i izgradnjom objekta sa moderno opremljenom kuhinjom i pratećim sadržajima, poštujući svetske standarde, stvorili smo uslove da usluge keteringa i organizacije proslava ponudimo i van Beograda, na teritoriji čitave Srbije. Činjenica je da smo prvobitno u organizaciji prijema i pružanju usluga keteringa bili fokusirani na Beograd, ali presudan moment u osvajanju srpskog tržišta bio je kada smo shvatili da kvalitet, trud i znanje igraju ključnu ulogu, i da ne smeju biti nikom uskraćeni.

Usluge keteringa

Usudili smo se da vam ponudimo najbolje. Mi pružamo kompletnu uslugu, bez obzira na broj zvanica i vrstu proslave. Svojim kapacitetima sa kojima raspolažemo hvatamo se u koštac sa svim onim što mnogima predstavlja problem, kao što je organizacija velikih poslovnih i privatnih zabava. Tu smo da vam obezbedimo sve da bi vašim gostima bilo ugodno. Od dekoracije ambijenta i izrade centralinih figura od voća i leda, do malih slasnih zalogaja našeg keteringa, mi pravimo umetnička dela. Volimo ono što radimo, zato svaki posao obavljamo profesionalno sa namerom da prevaziđemo vaša očekivanja.

Zahvaljujući dobrom i dinamičnom timu, Party Service se izdvojio kao jedinstvena firma koja po najvećim standardima pruža uluge keteringa. Ušavši u svet filma, shvatili smo da nemamo uzore, već idemo u korak sa ostalim svetskim kompanijama.